Tour Finland Media

 

Media for Concerts in Finland 2019
Media konsertteille Suomessa 2019

CLICK IMAGE TO DOWNLOAD HIGH RES VERSION / Klikkaa kuvaa ladataksesi HIGH RES VERSION

CLICK IMAGE TO DOWNLOAD HIGH RES VERSION / Klikkaa kuvaa ladataksesi HIGH RES VERSION

Lyhyt elämäkerta

Winnipeg-laulajat: Winnipeg-laulajat ovat vuonna 1972 perustettu ja tällä hetkellä Yuri Klazin johdolla 24 koulutetun laulajan kuoro 46-kaudella. He ovat esiintyneet Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa. Winnipeg-laulajat edustivat Kanadaa maailman chorosymposiumissa Kiotossa Japanissa. Ne on omistettu kuoron huippuosaamiselle monipuolisen ohjelmoinnin ja yhteistyön avulla.

Pitkä elämäkerta

Winnipegin laulajat, Winnipegin ensi-kuoro, on pitkään pidetty yhtenä Kanadan hienoimmista kuorosarjoista. Kuoron tehtävänä on tehdä monipuolinen kuoromusiikki, jota esiintyy korkeimmalle tasolle ja joka on saatavilla kasvavalle yleisölle. Winnipeg-laulajat koostuvat 24 koulutetusta äänestä, jotka esittävät musiikkia, joka ulottuu renessanssista nykypäivään. Kuoro laatii vuosittain uusia kanadalaisia teoksia ja esittelee muita uusia teoksia Manitoban yleisölle. Se esittelee vuosittain konserttisarjan, joka houkuttelee vieraita Pohjois-Amerikan hienoimmista muusikoista. Winnipeg-laulajat ovat esittäneet yhteisiä konsertteja sellaisilla erilaisilla organisaatioilla kuin Shakespeare raunioissa, Ron Paley Trio, MusikBarock Ensemble, Winnipegin nykytanssija ja Les danseurs de la rivière Rouge. Laulajat esiintyvät säännöllisesti Winnipegin sinfoniaorkesterin, Manitoban kamariorkesterin vieraina, ja ovat antaneet konsertteja ja työpajoja paikallisille yhteiskuntatoimistoille, yritysyrityksille ja lukioille.

Vuonna 1972 perustetut Winnipeg-laulajat on tunnustettu kahdesti erinomaiseksi kuoromusiikiksi Kanadan neuvostossa ja myönnetään Healey Willan -palkinto. Kuoroa kuullaan säännöllisesti paikallisesta ja kansallisesta CBC-radiosta. Heinäkuussa 2005 kuoro edusti Kanadaa kuudennessa Taipein kansainvälisessä kuorofestivaalissa ja seitsemännessä maailmanmestaruuskongressissa Kiotossa. Heinäkuussa 2016 kuoro kävi Saksassa, Itävallassa ja Italiassa. Vuonna 2016 järjestetyssä kansainvälisessä choral-festivaalissa Firenzessä, Winnipeg-laulajat tunnustettiin "merkittävimmällä kuorolla".


Posters / Juliste


Concert Programme

Leonard Enns - Te Deum Brevis

Stephanie Martin - Hear My Prayer

Sid Rabinovitch - Psalm 23

Kathleen Allan - In Paradisum

Mathew Emery - Sanctus

Don Macdonald - Tabula Rasa

Jean Sibelius - Finlandia

Jean Sibelius - Venematka

Einojuhani Rautavaara - Herran Rukous

Einojuhani Rautavaara - Credo

Felix Mendelssohn - Richte mich, Gott

Javier Busto - Ave Maria

Ola Gjeilo - Prelude

Ola Gjeilo - Uni caritas

Pärt Uusberg - Ōhtul

Brian Tate - Roll, Jordan, Roll

Moses Hogan - The Battle of Jericho